Jdi na obsah Jdi na menu
 


11. 8. 2014

Odpověd' p. Dvořákové z Avanti tour na můj dopis

 Vážená paní Kosková,

vrátila jsem se ze služební cesty, musím říct, že značně unavená, provoz byl neskutečný, musela jsem dávat opravdu velký pozor, protože dnes na silnicích byli samí neukáznění řidiči!!
Probírám se množstvím mailů, které přišly přes víkend i dnes a čekalo mě velice milé překvapení! Musím říct, že jste mě opravdu potěšila, a to z toho důvodu, že se Vám pobyt v Gradacu vydařil a načerpali jste všichni pozitivní energii, kterou toto místo nabízí a jsem ráda, že jste se zařadili mezi naše stálé klienty,  pro které se Gradac stal srdeční záležitostí! Děkuji za slova, která "pohladí".
Martin - delegát patří mezi velice oblíbené delegáty a spolupracuje s námi už desítku let! Byla jsem si jistá, že Vám bude ve všem nápomocen, o to víc mě těší, že z Vašeho pohledu tomu tak bylo!
Ohledně kuchyně musím slíbit, že se pokusíme vše napravit!!! Vše záleží na přístupu kuchařů, či kuchařek a práce s těmito lidmi je někdy velice složitá....je pravdou, že vybrat tým lidí není jednoduchou záležitostí, ti kteří se jeví jako naprosto samostatní, v reálu je tomu naopak...... V okamžiku kdy nad nimi člověk nestojí, je všechno jinak. Omlouvám se Vám!
 
Paní Kosková, dalo by se říct, že jsme "mailové důvěrnice", takže kdyby Vás cokoliv  napadlo, napište! A doufám, že se příležitostně poznáme i osobně-)
Přeji Vám i všem účastníkům krásný zbytek léta v ČR a všechny srdečně zdravím -) a věřím, že nám zachováte přízeň!
 
Přeji pěkný večer a zdravím z nedaleké Dobrušky-)
 
 
Renata Dvořáková
mobil: +420 603 569 952
e-mail: dvorakova@avanti-tour.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář